Om os

Hej!!

 

Mit navn er Kim, jeg har samlet på musik siden mine teenage år, og har altid elsket musik. Som 7årig stod jeg på vores altan og sang for de andre unger i kvarteret, i en mikrofon lavet af en ledning med en blå pære, med lys i, til en god gang Shu-Bi-Dua :D 

Da jeg kom hjem fra højskole i 1989, købte jeg et komplet musik studie, og startede et børnekor, med 15 herlige unger i vores frikrike i Grenaa. Vi kaldte os Unoderne, og inden for 3 md. turnerede vi rundt på diverse plejehjem og gågader, vi spillede i en anhænger på Skanderborg Festival, og til landstævnet i Mariager. En del af koret blev senere til Creamy.

Fra 92-94 var jeg forsanger i et rock and blues band, udover vores egne numre spillede vi bla. Shu-Bi-Dua og Gasolin.

 

De seneste år er min samlermani taget lidt overhånd, så derfor har jeg en masse CD/DVD og Spil i overskud, plus en del andre ting og sager, dem finder du her på Elffina.dk

 

Jeg har en medfødt genbrugs-gen så det er meget svært for mig at smide noget ud, før det er totalt ubrugeligt, tjae og selv der, er der en mulighed for en reservedel ;-) (Tænker det er en sygdom)


Jeg opkøber også større samlinger og restpartier, som du alligevel har tænkt dig at køre på genbrug eller forbrændingen. 

Kontakt mig for en aftale. 


Mine favorit bands er:

Depeche Mode, Pink Floyd, Nephew, TV2, Lars H.U.G., Yello, Alan Parson Project, Mike Oldfield, De Eneste To, Peter Sommer, Jethro Tull, Folkeklubben, David Bowie, Trio Debil, Kliché.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig på e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.